Färjestadspelet Färjestad BK brädspel ishockey från Boxplay Games 1

Färjestadspelet är inget kunskapsspel, utan ett spel för alla. Gammal som ung, kvinna som man. Spelet går ut på att ta mest poäng under en säsong. Det gör man genom att spela matcher, sköta klubbens ekonomi, värva klassiska spela, gå på styrelsemöte och svara på frågor. Slå tärningen, spela och minns!

Spelet finns i butik 15:e november men du kan också köpa via vår hemsida.
 
 

Leksandspelet Leksand IF brädspel ishockey från Boxplay Games 0

Leksandspelet är inget kunskapsspel, utan ett spel för alla. Gammal som ung, kvinna som man. Spelet går ut på att ta mest poäng under en säsong. Det gör man genom att spela matcher, sköta klubbens ekonomi, värva klassiska spela, gå på styrelsemöte och svara på frågor. Slå tärningen, spela och minns!

Spelet finns i butik 15:e november men du kan också köpa via vår hemsida.
 
 

Skellefteå AIK-spelet är inget kunskapsspel, utan ett spel för alla. Gammal som ung, kvinna som man. Spelet går ut på att ta mest poäng under en säsong. Det gör man genom att spela matcher, sköta klubbens ekonomi, värva klassiska spela, gå på styrelsemöte och svara på frågor. Slå tärningen, spela och minns!

Passa på och köp brädspelet från vår webshop.

Björklövenspelet är inget kunskapsspel, utan ett spel för alla. Gammal som ung, kvinna som man. Spelet går ut på att ta mest poäng under en säsong. Det gör man genom att spela matcher, sköta klubbens ekonomi, värva klassiska spela, gå på styrelsemöte och svara på frågor. Slå tärningen, spela och minns!

Passa på och köp brädspelet från vår webshop.

Nu peppar vi igång för SHL-slutspel genom att sänka priset på AIK-spelet till 399 kr!

Klicka dig vidare till vår webshop och fynda! 🙂

Boxplay Games kommer att finnas på eventet Älska Skellefteå den 30:e september i Stockholm under matchen Djurgården – Skellefteå AIK. Vi kommer sälja vårt första brädspel – Skellefteå AIK-spelet – så missa inte läget att träffa oss och köpa ett spel.